8 to 88 BODYWEIGHT

Je SOKOLANIN kondicioni trening, u vidu  gravitacione, veoma bezbedne fizičke aktivnosti, u kojoj su opterećenja procenti Vaše telesne mase. Za razliku od dizanja tegova, koriste se specifične sprave i rekviziti, na taj način se personalizuje trening raznovrsnoj populaciji, od 8 do 88 godina. Cilj ove rekreacije je smanjenje telesnih masti, oblikovanje tela jačanjem muskulature.

SOKOLANA SPORT i REKREACIJA Janežić Bojan

 

Metode su prilagođene kondicioniranju u raznim sportovima – košarka, tenis, BJJ, MMA, fudbal, atletika, sportsko penjanje, rvanje, rukomet, odbojka…  

 

SOKOLANA TAKE IT PERSONAL trener Janežić BojanTAKE IT PERSONAL – je personalni trening prilagođen potrebi, zdravstvenom stanju, godištu i polu. Sve je podređeno Vašem MOTIVU i VREMENU. Za planiranje i programiranje trenažnog ciklusa, neophodan je stručni lekarski pregled, test opterećenja bar jednom godišnje.

SOKOLANA 1 for all all for 1 treneri Janežić Bojan Janežić Jelena

1 FOR ALL, ALL FOR 1 – je vođeni trening malih grupa do 5 vežbača. Trenažne metode i opterećenja su prilagođene svakom vežbaču. Za razliku od personalnog treninga, mi se usklađujemo Vašem budžetu, a Vi našim fiksiranim terminima.

 

Vaš TERMIN – Zakupite Vaš termin i podelite ga sa prijateljima, rodbinom ili decom. Trenirajte zajedno, družite se, takmičite, prilagodićemo trening svima!

SKYPE trening – Imamo veliko iskustvo i strpljenje za treninge na daljinu.  Nađite nas na SKYPE-u max.jelena i bojanezic.

PROGRAMIRANJE treninga – Periodizacija je namenjena vežbačima koji su već upućeni u pravilnost i metodologiju treninga. Neophodan je lekarski test opterećenja, lekarski pregled; informacije o akutnim ili hroničnim povredama / bolestima; cilj i motiv, sportski ili rekreativni. Bitno je navesti za koji vremenski period, a u odnosu na cilj programiraju se ciklusi, koji se uglavnom baziraju na BLOK PERIODIZACIJI. Cena programiranja treninga zavisi od veličine ciklusa, cilja i našeg utrošenog vremena. Veoma je bitan Vaš feedback.

SOKOLANA KIDS ISKRA Janežić

trening je prilagodljiv i za mališane.

 

TRENING     /      30 dana
1X
10X
10x bilo kada
 
PERSONALNI / SKYPE
25€
200
 
 
VOĐENI do 6 osoba
12€
70
90€
 
VAŠ TERMIN
30
250€
 
 

*Cena za termine u periodu od 07:00 do 09:00 i 21:00 do 23:00 je 25% viša, a od 06:00 do 07:00 i 23:00 do 24:00 50%.